Treballem amb diferents marcs de vestir

Al llarg de l’etapa de 0 a 6 anys els infants de l´escola treballen amb els marcs de vestir, els quals en cada una de les aules, s´adeqüen al desenvolupament dels nens i nenes. Podem veure així que el mateix marc de vestir va sofrint certes variacions fins a arribar al procediment general que ens podríem trobar en qualsevol peça de roba.

D´aquesta manera, els infants treballen descordar i cordar velcro, pujar i baixar una cremallera, botonar i desbotonar, obrir i tancar fermalls, etc. Ho treballen en un marc de vestir, ja que així el procediment és més senzill al tenir-ho just davant i sense plecs com podria ser en una peça de roba.

En un primer moment els va molt bé treballar totes aquestes rutines que els serveixen en el dia a dia i després els és més fàcil quan volen vestir-se tots sols.

Tot i així sempre els brindem l´oportunitat de participar, ja sigui posant-se la seva jaqueta o la bata, i oferim a cada infant aquella ajuda necessària per propiciar que cada dia pugui participar una mica més en totes aquestes tasques, fins a arribar a què ho puguin fer per si mateixos.