Cuina i menjador

Oferim un servei de cuina amb elaboració pròpia i uns menús diaris que s’elaboren en base a la dieta mediterrània, amb l’objectiu d’oferir els productes frescos de temporada que garanteixin l’equilibri en els seus nutrients.

Servei de guarderia

L’horari laboral de les famílies sovint no coincideix amb l’horari escolar, per això des del Montessori Palau Montgrí oferim un servei de guarderia una hora pel matí i/o per la tarda.

Horaris

Guarderia de matins: de les 7.30 a les 8.30 hores

Guarderia de tardes: de les 17.30 a les 18.30 hores

L’Estiu al Montessori

Calendari: Juliol i agost (inscripció per setmanes)

Dirigit a Nens i nenes que han cursat Educació Infantil

Horari 9 a 17h amb servei de guarderia de 7:30 a 9h i de 17h a 18.30h

Durant l’estiu es continua el currículum acadèmic individual Montessori i es combinen les activitats acadèmiques i lúdiques amb l’objectiu de desenvolupar la capacitat i l’autonomia, gaudint del propi treball.

Tallers de pares

Amb l’objectiu de guiar a les famílies per afrontar una de les etapes més importants de la vida dels vostres fills, us oferim la possibilitat d’assistir gratuïtament als Tallers de coneixement i desenvolupament dels nens de 0 a 3 anys que organitza el CCE Montessori Palau de Girona durant tot el curs i que toquen temes com el desenvolupament, el llenguatge i la comunicació, la vida pràctica, el rol del pare i de la mare o l’entorn. Els objectius són:

  • Guiar les famílies en aquest emocionant camí per donar confiança i sortida a la vostra immensa vocació de pares i mares, únics per als vostres fills irrepetibles.
  • Prevenir problemes i dificultats tant de desenvolupament del caràcter com també de l’evolució acadèmica.
  • Conèixer el context i circumstàncies rellevants de cada família per poder identificar les necessitats de formació i suport en el seu rol de pares.
  • Proporcionar als pares una estona i un espai relaxat i distès en el que puguin expressar els seus sentiments i emocions davant les dificultats de la responsabilitat que estan vivint de l’educació dels seus fills.

Proporcionar bibliografia o material de referència, així com recursos per afrontar amb coneixements, recursos i il·lusió màxims l’etapa més important de la vida dels seus fills.

La rebuda del nadó, Montessori a casa i Playgroup

El desenvolupament del nen durant els primers anys de vida és crucial, ja que el cervell està en procés de formació i el bon desenvolupament neurosenso-psicomotriu facilitarà una bona organització neurològica. Per tant són de gran importància l’alimentació i la higiene, el moviment, les funcions auditiva i visual i el llenguatge.

A casa, podem proporcionar als nens molta riquesa d’experiències, però els professionals coneixem i treballem per proporcionar a l’entorn del nen més riquesa. Un ambient enriquit amb detalls especialment dissenyats per ajudar a tots aquests processos, marcarà la diferència d’experiències viscudes i facilitarà que el nen/a maduri les seves potencialitats al màxim nivell.

Amb aquest objectiu, els serveis de La rebuda del nadó, Montessori Playgroup i Montessori a casa són un recolzament a les famílies per tal d’ampliar el ventall d’oportunitats i experiències de desenvolupament als seus fills i també per donar idees als pares per tal que les puguin aplicar a casa. Aquests serveis s’ofereixen en el CCE Montessori Palau de Girona.