Fem galetes

Celebrar les festes pròpies de la nostra cultura forma part de la nostra herència i així ho hem fet a l´escola. No només per treballar la Pasqua sinó també per aprofitar-ho com una font del desenvolupament on els nens i nenes treballen la higiene, l´autonomia, la cura de l´entorn i la creativitat.

Ara bé, i com ho fan tot això? Primer de tot amb el fet de preparar-se per cuinar, que comporta netejar-se les mans, posar-se el davantal i el barret de pastisser. Sempre els donem autonomia, ja que ells treballen per si sols i els adults els oferim la mínima ajuda necessària, només en aquells moments que realment calguin.

Un cop cada nen i cada nena ha fet les seves galetes podem observar la seva creativitat, ja que han tingut la possibilitat d´escollir les formes i modelar la massa de les galetes. Per últim, ens preocupem del nostre entorn i, per tant, cal deixar-lo ben net per tal que altres persones el puguin fer servir. En definitiva, una jornada ben completa en la que han sortit unes galetes ben bones.