Compartir moments fent una infusió

Un moment únic a laula és quan els infants que ja se´ls ha presentat el material de preparar una infusió inviten als altres nens i nenes. En aquest moment, la persona que convida prepara tot el material per compartir una estona amb un dels seus companys i ho fa amb molta atenció.

El primer gran pas és invitar i com podeu imaginar pràcticament sempre la resposta és “sí”. En aquest moment, aquest infant porta una cadira de més a la taula on prepararà la infusió i així ja hi pot seure el seu company. Posteriorment porta el material a la taula i comença a preparar una infusió. Mentre esperen que aquesta faci efecte dins de la tetera tendeixen a mantenir converses entre ells, totes plenes de somriures. Ara bé, en tot moment van aixecant la tapa de la tetera per anar mirant el color de l´aigua, ja que el desig de prendre´s aquesta beguda és superior a ells.

Finalment, el temps d´espera ha valgut la pena i l´infant que ha preparat la infusió serveix al seu convidat i després a ell. Val a dir que no es cansen de servir infusió fins que aquesta s´ha acabat i que en tot moment la degusten amb molta satisfacció. Un cop acabada, toca recollir i responsabilitzar-se que la taula quedi en bones condicions per continuar-hi treballant amb altres materials.